06 510 100 14

Storingsdienst, 24/7 bereikbaar

Warmtepompen

Warmtepompen

Warmte uit lucht, bodem of grondwater

Er zijn steeds meer huishoudens in Nederland die gebruik maken van een warmtepomp. Maar wat is nu precies een warmtepomp en is deze duurzame energie-oplossing voor uw woning geschikt?
Hamminga Installatie & Techniek levert en installeert verschillende soorten warmtepompen. Zo zijn er pompen die warmte uit de bodem halen, maar een warmtepomp kan zijn warmte ook uit de lucht of het grondwater halen. Ondanks de hoge investering en de toename van het stroomgebruik, geldt een warmtepomp toch als duurzame energie-oplossing. De winst wordt gehaald uit de forse daling van het gasverbruik en in combinatie met zonnepanelen (voor de stroomopwekking), kan het stroomverbruik juist dalen.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van uw situatie en energieverbruik.

Subsidies

Voor verschillende duurzame energie-oplossingen zijn subsidies verkrijgbaar. Wij kunnen u vrijblijvend hierover adviseren.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de installatie en het gebruik van warmtepompen. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.