'main-menu' ) ); ?>

Zonnepanelen

Advies, installatie en onderhoud

De ontwikkelingen van zonnepanelen zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Vele kleuren, maten en uitvoeringen zijn verkrijgbaar. Maar wat is voor u geschikt? En waar wilt u wel of niet zonnepanelen plaatsen op uw dak? Ook heeft u veel keuze uit verschillende merken, maar deze verschillen nogal in kwaliteit.

Om u goed te kunnen adviseren komen wij vooraf altijd bij u langs. Waarvoor overweegt u zonnepanelen te gebruiken en zijn zonnepanelen wel een goede duurzame oplossing in uw situatie? U krijgt van ons advies op maat, waarna wij voor u de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen kunnen verzorgen.

pexels-los-muertos-crew-8853509

Omvormer

Om zonnepanelen te kunnen gebruiken, heeft u een goede omvormer nodig. Eén die zorgt voor het juiste rendement van de panelen, maar zelf ook een goede en betrouwbare kwaliteit heeft.

Monitoring

Sommige omvormers worden geleverd met de mogelijkheid om de geregistreerde gegevens te monitoren. Hierdoor weet u precies wat uw panelen op een bepaalde tijd opleveren en kunt u uw energieverbruik hierop aanpassen.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de installatie en het gebruik van zonnepanelen. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Achtergrond van istockphoto-540967104-2048x2048 verwijderd

Direct contact?

Hamminga is 24/7 bereikbaar!

Storing? Bel 06 510 100 14Direct mailenBekijk alle opties

Mobiliteit

Alles wat u wilt weten over mobiliteit

Wij denken met u mee en helpen u met direct toepasbare oplossingen. Onze diensten worden op maat geleverd en vaak is er financieel meer mogelijk dan u denkt.