06 510 100 14

Storingsdienst, 24/7 bereikbaar

Zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Advies, installatie en onderhoud

Mensen gebruiken de termen zonnepanelen en zonnecollectoren nogal eens door elkaar. Waar zonnepanelen bedoeld zijn om elektriciteit op te wekken, zetten zonnecollectoren het zonlicht juist om in warmte. Zonnecollectoren zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, afhankelijk van uw behoefte. De opgewekte warmte kan gebruikt worden voor warm water of de verwarming van ruimtes. Zonnecollectoren worden vaak toegepast in combinatie met warmteboilers, zodat u verzekerd bent van een duurzame warmwateroplossing.

Overweegt u zonnecollectoren te gebruiken, al dan niet in combinatie met een zonneboiler? Om u goed te kunnen adviseren komen wij vooraf altijd bij u langs. U krijgt van ons advies op maat, waarna wij voor u de installatie en het onderhoud van de zonnecollectoren kunnen verzorgen.

Duurzame oplossing

Zonnecollectoren zijn een vorm van duurzame energie-oplossing. Door het gebruik van zonnecollectoren kunt u geld besparen en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Subsidies

Voor verschillende duurzame energie-oplossingen zijn subsidies verkrijgbaar. Wij kunnen u vrijblijvend hierover adviseren.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de installatie en het gebruik van zonnecollectoren. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.