'main-menu' ) ); ?>

Gasinstallatie

Compleet en veilig

Een veilige en degelijke gasinstallatie is van essentieel belang, zowel thuis als in het bedrijf. Natuurlijk wilt u voor de installatie hiervan, alsmede voor reparatie en onderhoud, een betrouwbaar gespecialiseerd bedrijf inschakelen.

Wij verzorgen de complete gasinstallatie vanaf de gasmeter tot aan het warmwatervoorziening, kooktoestel, centrale verwarming, etc. Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Controle

Wij controleren gastoestellen en gasinstallaties, maar kunnen deze ook voor u vervangen. Tevens verzorgen wij meteraanvragen en installatietekeningen.

Zekerheid

Een goed aangelegde gasinstallatie geeft u zekerheid. Wij leggen de installatie aan volgens de geldende normen en voorschriften.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de juiste gasinstallatie die past bij uw woonwensen. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Achtergrond van istockphoto-540967104-2048x2048 verwijderd

Direct contact?

Hamminga is 24/7 bereikbaar!

Storing? Bel 06 510 100 14Direct mailenBekijk alle opties

Mobiliteit

Alles wat u wilt weten over mobiliteit

Wij denken met u mee en helpen u met direct toepasbare oplossingen. Onze diensten worden op maat geleverd en vaak is er financieel meer mogelijk dan u denkt.