'main-menu' ) ); ?>

Riolering

Aanleg en onderhoud

Bij de aanleg van riolering gaat wel eens iets mis. Ondeugdelijk vakwerk, zoals het niet op afloop leggen van buizen of het niet beluchten ervan, kan dan in de toekomst voor grote problemen zorgen. Problemen met de riolering wilt u natuurlijk liever voorkomen. Daarom werkt Hamminga Installatie & Techniek alleen maar met vakmensen met verstand van riolering.

En mocht u onverhoopt toch problemen krijgen met uw riolering, dan kunnen we langs komen om de situatie te bekijken. Voordat we overgaan tot eventuele ontstopping van de riolering, brengen we eerst in kaart wat de oorzaak is van de problemen.

pexels-barikive-5079402

24-uurs storingsdienst

Mocht u toch problemen krijgen met lekkage van uw riolering? Dan kunt u via onze 24- uurs storingsdienst een afspraak maken: 06-51010014

Voorkomen

Maar het voorkomen van lekkage is natuurlijk nog beter. Daarover informeren wij u graag verder.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de aanleg van riolering. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Achtergrond van istockphoto-540967104-2048x2048 verwijderd

Direct contact?

Hamminga is 24/7 bereikbaar!

Storing? Bel 06 510 100 14Direct mailenBekijk alle opties

Mobiliteit

Alles wat u wilt weten over mobiliteit

Wij denken met u mee en helpen u met direct toepasbare oplossingen. Onze diensten worden op maat geleverd en vaak is er financieel meer mogelijk dan u denkt.