06 510 100 14

Storingsdienst, 24/7 bereikbaar

Over Hamminga

Hamminga Installatie & Techniek

Ruim 25 jaar vakmanschap bij u op de stoep

Hamminga Installatie & Techniek is een familiebedrijf uit Tynaarlo in Drenthe. Als totaalinstallateur verzorgen wij de technische installaties bij zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen onze klanten met advies en ontwerp, waarbij veiligheid, gemak, maar vooral het langer zorgeloos kunnen wonen voorop staat.

 

Onze mensen

Wij werken met een vast team van vakmensen. Mensen die stuk voor stuk gedreven zijn en door ons intern zijn opgeleid om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Daarnaast beschikken ze uiteraard over de juiste papieren om hun vak uit te kunnen voeren. Maak kennis met onze medewerkers en hun specialiteiten.

 

Waar wij voor staan

Ontdek onze kwaliteiten

Betrouwbaar

Wij geven altijd open en eerlijk advies. Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Bij ons vindt u geen kleine lettertjes en onverwachte kosten!

Bevlogen

Geen probleem zo groot of wij vinden er een oplossing voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en het idee heeft écht geholpen te zijn.

Betrokken

Wij denken met u mee en luisteren goed naar uw wensen. Ook komen wij met suggesties als u het zelf niet weet. Mogen wij u helpen?