06 510 100 14

Storingsdienst, 24/7 bereikbaar

Zonneboilers

Zonneboilers

Duurzaam alternatief voor aardgas

Een ideale duurzame alternatief voor het opwekken van warm water in huis, is het gebruik van een zonneboiler. Door toepassing van een zonneboiler bespaart u bijna de helft op uw energieverbruik. Omdat een zonneboiler volledig werkt op zonne-energie, gebruikt u minder aardgas en verlaagt u daarmee de CO2-uitstoot.
Omdat een zonneboiler alleen maar werkt als de zon schijnt, wat in de winter dus minder is, wordt een zonneboiler altijd gecombineerd met een combiketel of warmtepomp voor een constante betrouwbare warmwater voorziening.

Duurzame oplossing

Zonneboilers worden gebruikt in combinatie met zonnecollectoren. Ze vormen samen een duurzame energie-oplossing. Door het gebruik van een zonneboiler kunt u geld besparen en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Subsidies

Voor verschillende duurzame energie-oplossingen zijn subsidies verkrijgbaar. Wij kunnen u vrijblijvend hierover adviseren.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de installatie en het gebruik van zonneboilers. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.