06 510 100 14

Storingsdienst, 24/7 bereikbaar

Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Altijd en overal warm in huis

Met Centrale Verwarming wordt het systeem bedoeld dat de warmte in huis levert. De Centrale Verwarming bestaat uit verschillende onderdelen, die de aparte vertrekken van warmte voorzien. Om dit systeem aan te sturen is een goed geplaatste thermostaat onmisbaar.

Als u ook nog andere warmtebronnen gebruikt, zoals een losstaande haard in de woonkamer, dan is het van belang dat uw Centrale Verwarmingssysteem hierop afgesteld is. Kou is huis is niet fijn. Maar te warm ook niet. Welke CV-installatie voor u het beste is, hangt dus af van de situatie en wensen.

Voorkom storingen

De juiste aanleg en regelmatig onderhoud van uw Centrale Verwarming voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Wij geven u advies op maat.

Onderhoudscontract

Voorkom wachttijden in drukke periodes door gebruik te maken van een Onderhoudscontract. Wij komen dan eens per jaar uw Centrale Verwarming testen en schoonmaken.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van Centrale Verwarming en het voorkomen van storingen. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.