'main-menu' ) ); ?>

Sanitair

Installatie en onderhoud

Hamminga Installatie & Techniek installeert sanitair. Of het nu om de volledige verbouwing van uw badkamer gaat of alleen om het plaatsen van een toilet; onze vakbekwame medewerkers leggen het sanitair aan naar uw smaak.

Wij zorgen voor de volledige installatie en werking van alle sanitair, maar ontzorgen u ook op het gebied van metsel- en tegelwerk. Door onze samenwerking met andere vakmensen, zoals stukadoors en schilders, bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

pexels-max-rahubovskiy-6585758

Maatwerk

Wij leveren altijd maatwerk als het gaat om sanitair. Omdat geen badkamer hetzelfde is en wij uw wensen in passende oplossingen vertalen.

Ontzorgen

Wij kunnen het gehele (verbouwings)traject uit handen nemen. Zodat u maar met één aanspreekpunt te maken heeft en zeker bent van een goed resultaat.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar

Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Achtergrond van istockphoto-540967104-2048x2048 verwijderd

Direct contact?

Hamminga is 24/7 bereikbaar!

Storing? Bel 06 510 100 14Direct mailenBekijk alle opties

Mobiliteit

Alles wat u wilt weten over mobiliteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc placerat rhoncus magna eu efficitur. In fringilla justo non accumsan sollicitudin. Fusce posuere blandit nisi a elementum.